fbpx

Nydelige Love, Hope & Faith

Love, Hope og Faith ble funnet under en terrasse to uker gamle, og har vokst til tre nydelige jenter som er utrolig tillitsfulle. Som kattunger flest er de lekne og glade i mat. De er renslige og bruker både kattedoen, og klorestativet. De elsker å sove i sofaen ved siden av og oppå menneskene sine. De har alle sine personligheter; Love er veldig leken og elsker å ligge i sofaen – helst på brystkassa. Hun er også veldig glad i voksne katter. Faith er et kosemonster – hun ligger gjerne på ryggen i fanget ditt for å bli kost på magen. Hope elsker å klatre, og jakter gjerne på fluer. Disse tre er virkelig flotte familiekatter og passer hos alle typer mennesker. 

 

 

 

Love, Hope og Faith er klare for sine nye hjem siste uken i juni da de runder tolv uker. De leveres ID-merket, og fått ormekur og 1. Vaksine.