fbpx

Cesar med et hjerte av gull

Skjønne Cesar med et hjerte av gull; Hvitgråe Cesar på ca 2 år var en ensom og spinkel vandrer på Grønland i Oslo, før han flyttet inn i Kattekollektivet. Han var naturlig nok sjenert og forsiktig i begynnelsen, men etter en stund så viste han seg å være en trygg og god kosegutt som kommer strålende overens med både firbeinte og tobeinte. Cesar har en helt spesiell ro over seg og en takknemlig og nydelig utstråling som virkelig smelter hjerter. Han har et distinkt utseende, langlemmet & markerte kinnbein – kan ligne på sine greske kjekke kattefettere. Han beveger seg rundt på lette, elegante poter og sprer gode vibber hvorenn han går. Cesar er kastrert, vaksinert og chippet.
Har du lyst til å hilse på fine Cesar, ta gjerne kontakt på post@dyreneshus.no 🐈🐱