fbpx

Kjekkasen Bajas

Kjekkasen Bajas er en kosete kattekar på 13 år. Han ser ut som Kong Vinter i katteversjon med pels hvit som snøen og grønne, glitrende øyne. Til tross for sitt navn er Bajas en skikkelig snill og god pus som beveger seg rolig rundt på myke poter. Kattungen i han kommer frem ved lek, og da er spesielt fjærer et yndet mål. Ellers er han meget bedagelig anlagt og tar livet med den største ro.

Bajas er også glad i kos og oppmerksomhet, da maler han fornøyd. Han er en storsjarmør blant jentepuser, men guttekatter som er litt briskete setter denne kraftige bassen raskt på plass, så et hjem uten andre hannkatter er å foretrekke.

Bajas drømmer om et for-alltid-hjem med masse kos og kjærlighet, samt trygge utemuligheter. Han er kastrert, chippet og vaksinert. Har du lyst til å åpne hjerte og hjem for Bajas. Ta gjerne kontakt på: post@dyreneshus.no