fbpx

Vennlige, kjekke Boye

Mitt navn er Boye og er en 4år gammel alfahan!

Jeg er en ganske chill og kul pus som ser etter mitt for-alltid-hjem. Er i grunn en ganske selskapssyk, kosete og nysgjerrig katt som stort sett sover eller dilter etter mine slaver for å få med meg det som skjer. Min forstermamma kalte meg forbedagelig i starten, men du skulle sett øynene hennes når jeg plutselig svingte poten etterleken! Jeg er jo en skikkelig jaktpus når jeg ikke ligger å slacker 🙂

Mine fosterforeldre har også snakket mye med meg – jeg er noe pratsom og brumler gjerne om jeg får kos. Vi har også hatt mye besøk og jeg møter alle med åpne poter og maling. Mulig jeg sjarmerer noen også, men det er jo ikke rart så kjekk som jeg er 🙂

Jeg ser etter et nytt hjem der jeg kan være den eneste pusen i huset (…vil helst ha dere for meg selv og som stor pusen som jeg er blir jeg nok litt mye for andre katter) Jeg er en jaktpus som trenger å komme meg ut i det fri. Setter også stor pris på om du kan gi meg kos og selskap.Jeg er husren, øremerket, chippet og snippet 🙂 Om du vil gi meg et hjem skal jeg love at jeg blir en god venn <3