fbpx

Den milde «løven» Lasse

Kjekkasen Lasse er en kul kar på ca. 3 år.

Han ser ut som en liten løve med sin lyseoransje, lange manke og snille øyne.

Lasse ble reddet inn av en årvåken innmelder da vinteren var på sitt kaldeste og flyttet deretter inn til oss her på Dyrenes Hus. Han har trolig vært utegående i lang tid da han kom til oss veldig medtatt, skrubbsulten og med en skitten pels full av tover. Han fikk kjapt en dusj og en kledelig løveklipp. Nå virker han veldig takknemlig for å være inne i varmen i Kattekollektivet.

Han er en skikkelig snill og god kattekar som beveger seg rolig rundt på store, myke poter. Hans milde vesen har en beroligende effekt på sine omgivelser og han er i sitt ess om han kan ligge og briske seg i sengen.

Noen ganger får han et skikkelig lekeraptus og trikser med baller, men som regel er han ytterst bedagelig anlagt og trives aller best på mykt underlag, typisk seng eller sofa.

Lasses sommerdrøm er et for-alltid-hjem med masse kos og kjærlighet, samt trygge utemuligheter.

Han er kastrert, chippet og vaksinert.

Har du lyst til å åpne hjerte og hjem for Lasse?
Ta gjerne kontakt på: post@dyreneshus.no