fbpx

Kloke, snille Sander

Kloke, snille Sander søker rolig hjem.

Jeg er en frisk liten guttepus, 2 år til sommeren, alltid kledd i kjole og hvitt. Jeg er litt skvetten, men også veldig leken, kosete, snill og klok. Matmor sier at jeg lærer nye ting hver uke, og favoritthobbyen min er å løpe rundt i stuen med en ball. Om kveldene sitter jeg helst i sofaen med matmor, og hver eneste dag holder hun meg hardt og «knusekoser» meg mens jeg maler så høyt jeg kan. Matmor får også av og til lov til å løfte meg opp slik at vi kan gå en tur sammen i stuen og se ut av vinduene. Om natten kan det hende at jeg kommer opp i sengen hennes, gjerne flere ganger.
I matveien er jeg enkel, men jeg har en lei uvane med å velte vannskålen min.

Nå ønsker jeg meg en ny familie som kan skjemme meg bort og som kan la meg gå ut i naturen i trygge omgivelser. Jeg har nemlig kjempelyst til å lukte på blomster og bier!
Jeg må ha noen som vil la meg bruke tid på å bli trygg med nye mennesker og i nytt hjem. Jeg er kjempegod venn med rolige tenåringer, men ikke med mindre barn, da det fortsatt kan bli for mye bråk. Jeg kan gjerne være enekatt, men kan også komme til et hjem med en snill og sosial pus.
Hilsen Sander.