fbpx

Kattungene Thale og Viljar

Viljar og Thale er to herlige puser på ca 6 måneder som leter etter sitt for alltid hjem. De er utrolig kosete og elsker menneskene sine. Viljar er en tøff fyr som elsker å kose med deg. Han legger seg gjerne på fanget eller ved siden av hodet ditt. Beste stedet er på sofaryggen med hodet på skulderen din. Thale er en litt mer forsiktig jente i starten, men etter et par timer er hun varm i trøya og kommer løpende med en gang du puser på henne. Kveldene med disse to er alltid koselig da de begge er like glade i oppmerksomhet, og finner en god plass i sofaen sammen med deg – helst oppå deg! De er som kattunger flest – super nysgjerrige og lekende. Spesielt ting som lager lyd er moro! Og elsker mat og godbiter – som de gjør alt for. De er begge flinke til å bruke kassen, og klore på klorebrettet. De har også lært seg å ikke gå på bordet(selv om de en gang iblandt forsøker – da er det bare å si «Nei» så hopper de ned igjen).

Da de har vært sammen hele livet ønsker de å få lov til å bo sammen. De er derfor på utkikk etter en familie med husrom og hjerterom til dem begge, gjerne med små barn.
Viljar og Thale skal kastreres denne uken, og er derfor klare til å flytte inn i sitt for alltid hjem om et par uker. De har også fått vaksiner og er ID-merket.