fbpx

Ine og Raphael søker sitt nye for-alltid-hjem sammen

Ine og Branne som har fått navnet » Raphael » hos fostermor , og som begge er 2 år, er på jakt etter et nytt, trygt og rolig hjem der de fortsatt vil få god selskap av hverandre . Derav de er litt forsiktige av seg, omplasseres de i hjem med ikke for små barn.

Branne applauderes derav han var den 1 katten som Dyrenes Hus tok inn fra et TNR prosjekt på Solbergstrand, som nå har blitt en harmonisk og kjekk kar. Da vi fanget ham inn sommeren 2017, kunne vi allerede den gang se glimtet i øynene hans. Tross så engstelig som han var er han nå trygg, kjælen og en leken fyr. Vi hadde troen på Branne, og det på det rette:-).
I begynnelsen snek Branne seg rundt, og gjemte seg ved enhver anledning . Men gutten i dag, elsker kos. Han går gjerne i bena dine til du snubler. Elsker mat, bli aktivisert, og gjerne med favoritt musen som henger i en tråd. Den får han aldri nok av.
Han elsker musikk, og kan sitte foran høyttalerne til værhårene dirrer. Ved synet av en børste , kommer han derav han elsker og bli gredd. Han er også svak for damene. Derfor har han lagt sin elsk på beste-venninnen Ine som kom til matmor etter noen måneder.

Ine viser godt hvem som er sjefen, men trives særdeles godt med all oppmerksomhet fra Branne. Ine er også en svært nyskjerrig skjønn, liten pike. Elsker kos, og kommer sprettende opp i sengen hver natt for å bli kost med. Hun er en liten utforsker høyt og lavt. Ine er superdyktig på å åpne dører og skuffer. Elsker å sove i en skuff, og ja.., da gjerne med Branne. Ine ber ofte om å bli aktivisert og lekt med-mjauer etter lekefisken sin om den er ute av syne, og da du blir nødt for å finne den;-). Ine har også mange koselyder og sier klart ifra når hun har lyst på noe godt. Som Branne, elsker  Ine også og bli gredd, da synet av børsten får henne til å liste seg mot deg.
Hvis du kan gi denne harmoniske duoen et godt, trygg og rolig hjem med utemuligheter, så ta kontakt.
Ine og Branne/ » Raphael » venter og høre fra deg/ dere.