fbpx

Fosterhjem søkes!


Våren og forsommeren er den mest travle tiden for oss som jobber med inntak av nødstilte katter, fordi mange fortsatt dessverre velger å ikke kastrere kattene sine. Utegående kattunger og drektige kattemødre er prioritert for inntak, men også syke og hjemløse ukastrerte hannkatter ønsker vi å få hentet inn for å forebygge dyretragedier. Mange av kattene vi tar inn, er redde og preget av å ha gått ute i lang tid, og trenger trygge og gode rammer for å kunne omplasseres til nye hjem.

Til dette arbeidet så trenger vi flere fosterhjem, og vi vil med dette appellere til deg som har litt tid til overs, og ønske om å gjøre en innsats for dyr i nød. Vi låner ut utstyr som kattetoalett og kurver, og utgifter til dyrlege og mat blir dekket. Les mer om å være fosterhjem her: http://dyreneshus.no/fosterhjem/

Send oss en mail på post@dyreneshus.no om du tror dette kan passe for deg