fbpx

Seniorkatten Pusi

Pusi ser ut som en ung pusefrøken, men har rukket å bli 16 år. Hun trenger et nytt hjem fordi hun ikke kunne følge med eierne sine da de skulle flytte. Når Pusi er inne, slapper hun mest av på sofaen og holder deg gjerne med selskap foran TV. Hun kan hoppe opp på fanget for å få kos, gjerne utpå kvelden, og liker spesielt godt å bli klødd på hodet. Hun er snill og litt forsiktig men sier tydelig ifra når det er noe hun vil. Pusi er fortsatt nysgjerrig på nye steder og har ikke problemer med å tilpasse seg nye omgivelser. Det virker som lang livserfaring gjør at hun skjønner ting ganske fort. Hun er fortsatt frisk og fin og liker godt å være ute. Hun hopper ikke opp på bord eller benker, klorer ikke på møbler, spiser pent og er enkel i matveien (tørrfor smaker helt utmerket, selv om tunfisk mousse også ser ut til å være en favoritt).

Vi leter nå etter et nytt hjem for Pusi med ikke for små barn, som hun kan være resten av livet. Gjerne en eldre person eller ektepar. Om du har lyst til hilse på Pusi ta gjerne kontakt på post@dyreneshus.no