fbpx

Nydelige Nussi

Nussi er en liten rødbrun jentepus på ca 5 år. Hun og søsteren ble levert til avliving av sin tidligere eier, men havnet i fosterhjem isteden. Da Nussi og søsteren ikke kom så godt overens, fikk Nussi komme til et nytt fosterhjem og siden oktober 2016 har hun storkost seg i sitt nye hjem.

Nussi er en sosial katt, som malende tar deg imot når du kommer hjem fra jobb og vil være i det rommet menneskene befinner seg i. Oftest på litt avstand, slik at hun kan følge med, men noen ganger er hun veldig kontaktsøkende og dytter hodet aktivt mot deg mens hun maler og murrer. Nussi trives særlig rundt menn, men synes også det er spennende når det er selskap og mange folk samlet. Hun spiser stor sett bare tørrfor, røyter en del og bør gres daglig. Nussi liker å leke med laser, rulle/gå på knitrende gavepapir eller gjemme seg i esker og skuffer.
Nå som været er varmere liker Nussi godt å ta en tur ut på terrassen, så hennes nye hjem bør ha gode, men trygge utemuligheter.