fbpx

Flotte Oliver søker nytt hjem!

Oliver er en vakker rødhåret gutt på ca 7 år. Han er en ordentlig kosekatt, og ligger gjerne på fanget. Når han får kos ruller han seg rundt i hengivenhet, og bruker labbene sine til å vise at han foretrekker å bli klappet på hodet. Denne sjarmerende oppførselen har gjort at fosterhjemmet har gitt han kjælenavnet «Rulle».

Etter å ha bodd ute, er Oliver takknemlig og glad for å ha blitt tatt inn i varmen, og har etterhvert også utviklet noen snobbete vaner- han foretrekker å drikke vann fra vannglass og har en forkjærlighet for alle havets delikatesser, spesielt tunfisk.

Hos fosterhjemmet pleier Oliver å sitte i vinduet å dagdrømme om et liv som utekatt, og han ser derfor etter et hjem med gode utemuligheter. Han er leken og glad i å utforske.

Oliver går fint overens med andre katter og barn. Når han leker er han forsiktig og tar ikke klønene ut. Oliver er den perfekte familiekatt, han er kosen og leken, men setter også pris på å slappe av alene.

Oliver er kastrert, chippet og vaksinert.