fbpx

April – en pusedame med stor personlighet

Skjønne April er en flott tricolor-frøken på ca elleve år. Denne stolte lille løvinnen har bøttevis med personlighet og har en silkemyk pels. Når du har vunnet hennes gunst blir hun veldig kosete og kjærlig, samt prater og maler mye. April er meget bedagelig anlagt og har en beroligende effekt på sine omgivelser. Hun tar gjerne ettermiddagshvilen på fanget eller i senga.

April vil bli det perfekte firbeinte familiemedlem, og hun drømmer om et for-alltid-hjem med utemuligheter, kjærlighet og en god sofa for ettermiddagshvilen sin. Små barn og andre firbeinte står dessverre ikke høyest i kurs for denne modne damen (hun er rett og slett litt redd dem), men ellers kommer hun godt overens med større barn og voksne.

April er vaksinert, sterilisert og chippet. Om du har lyst til å åpne hjertet og hjemmet ditt for April, ta kontakt på post@dyreneshus.no