fbpx

Nydelige Molly

Nydelige Molly er ca 7 måneder gammel. Hun ble funnet helt alene, kun noen uker gammel, i en bakgård ved et utested i Stavanger by. Hun var skitten og stinket øl, og hun hadde glasskår i potene. Hun var svært traumatisert og fryktfull da hun kom inn i varme på Dyrenes Hus. Etter flere måneder i fosterhjem, har Molly nå vokst opp til å bli en vakker ung dame som nå er klar til å få seg et for-alltid-hjem.

Molly elsker kos, og som oftest når man vil ta bort hånden som koser med henne, tar hun begge labber og prøver holde deg tilbake. Molly liker ikke så veldig godt støy og bråk. Støvsugeren er det skumleste som finnes. Hun elsker små leker som hun kan bære på og kaste rundt seg, men også å ha et sted eller en liten hule hvor hun kan trekke seg tilbake og være uforstyrret. Hun liker godt de to voksne kattene som bor i fosterhjemmet. Så snart ordet mat eller godis nevnes kommer hun løpende.

Molly ønsker seg nå et nytt hjem som kan gi henne den omsorgen og kjærligheten hun fortjener resten av hennes liv. Det må være et rolig hjem uten for mye støy, og ikke i et hjem med for små barn. Om du kan tenke deg å gi henne det, ikke nøl med å sende oss en mail: post@dyreneshus.no

Molly er kastrert, vaksinert og id.merket.