fbpx

Catrick

Catrick er en artig og hengiven 3 år gammel gutt som gir enormt mye glede i hverdagen!

Man blir raskt kjent med han, og vanene hans. Sier i fra hver morgen at det er på tide med litt våtmat. Følger etter en overalt i hjemmet og ønsker å være en del av alt du foretar deg. Lager man seg mat sitter han sammen med deg på kjøkkenet, går du på badet sitter han og venter til du er ferdig,og når det er TV-tid legger han seg i sofaen for å få kos.

Catrick kan aldri få nok kos. Det beste han vet er å bli klødd bak ørene og bak ved halen. Det fortelles klart og tydelig ved å male høyt og legge hodet i fanget ditt. Han synes det er koselig å bli holdt i armene for å se seg rundt og er kjempenysgjerrig.

Han er en veldig leken gutt som elsker lekene sine og klorestativet som han stadig bruker. Han er kjempe flink da han ikke klorer på noen av møblene.

Catrick elsker å sitte å se ut på landskapet,hvorav favoritt plassen i dag er alkoven.Der er utsikten best og drømmene store om en ny familie som vil ha han for alltid. Han er kastrert, ID-merket og vaksinert av oss, og vil ha gode utemuligheter i nytt hjem!