fbpx

Svarten

Svarten er en 13 år gammel hunnkatt med en flott svart og hvit pels. Da hun først kom til fosterhjemmet holdt hun seg for seg selv i noen dager på dagtid, men var fremme og utforsket soverommet når hun trodde at vi sov. Etter en ukes tid med kos, lek og oppmuntring ble hun husvarm, også på stua og flyttet ut der.

Svarten er en rolig pus som trives godt i sofahjørnet sitt. Hun er nysgjerrig og vil gjerne utforske alle skap og mørke steder og kroker. Fremmede hilser hun gjerne på og vil ha kos fra alle, for Svarten elsker å bli klappet. Når børsten blir tatt frem kan du forvente mange fornøyde lyder.

Svarten er ikke en pus som ligger i fanget, og holder seg til sitt hjørne i sofaen når hun skal slappe av. Om hun vil ha selskap i stuen, eller om hun mener at vi har sovet for lenge, roper hun på oss. Svarten er også veldig glad i å leke og liker å fange ting som blir kastet mot henne. Favoritten er nok likevel fjærpinnene som hun fanger og tygger på så fjærene fyker, men også en liten rosa luktpute.

Svarten klatrer, kryper og utforsker og skal ha et hjem med gode utemuligheter! Da hun kom hit var hun sammen med en annen katt,  så hun går trolig fint sammen med andre katter også. Uvisst hvordan hun er med hund og barn. Hun er sterilisert, vaksinert og ID-merket.