fbpx

Sussen

RESERVERT!

Sussen kom til Dyrenes Hus som kattunge sommeren 2016. Han var en av flere katter fra en liten koloni i Gausdal.

I starten var Sussen en forsiktig katt som tydelig ikke hadde hatt mye kontakt med mennesker før. Men det tok ikke mange uker før han åpnet seg opp for fosterhjemmet sitt, og viste at han er en veldig leken, kosete og energirik kar.

Sussen er den typen katt som kan kose i flere timer, og har så mye energi til å leke at han aldri får nok. Elsker å bli kost på magen, og begynner smått å bli vant til å bli løftet. Han er på det stadiet hvor han kan flyttes til et hjem som vil ta godt vare på han, har tålmodighet, og vil gi han masse kjærlighet. Vi ser for oss at Sussen passer i et hjem til en ung, liten familie. Usikkert hvordan han oppfører seg med barn og andre dyr.

Han er kastrert, ID – merket og vaksinert hos oss, og skal ha et hjem hvor han har gode utemuligheter.