fbpx

Ørjan

  1. Ørjan er ca 10 år gammel, og han kom til Dyrenes Hus for 9 måneder siden. Han er en imponerende, flott, semilanghåret hannkatt med en fin personlighet. Han er en morgenfugl, kommer gjerne inn å hilse på deg når en står opp og fotfølger deg for kos. Han elsker å bli børstet og viser da gjerne frem magen sin.

Ørjan er en sjarmerende pus. Han har blitt mer og mer leken med tiden og han er helt vill etter leker som baller, lasermus og mus. Han får ofte lekeraptuser. Ørjan er veldig glad i mat og man må passe på at han ikke legger på seg. Vi bruker nå mat for Seniorkatter, og trenger hårballforebygging, på grunn av den lange pelsen. Når han får utemuligheter antas det at vektøkning ikke bli et problem.

Ørjan har hatt en tøff periode i livet som utegående, og det er utrolig rørende og se den flotte utviklingen han har hatt i fosterhjemmet

Han er kastrert, ID-merket og vaksinert av oss, og trenger gode utemuligheter i nytt hjem.