fbpx

Malene

RESERVERT

Malene er en supersosial katt på ca. 2 år, som vil veldig gjerne være sammen med sine mennesker, hun følger gjerne etter når man går i et annet rom. Hun kom til oss drektig, og har i tiden i fosterhjem hos oss oppdratt 6 nydelige kattunger. Nå er det imidlertid Malene sin tur til å finne sitt drømmehjem.

Hun er en ordentlig malepus og elsker kos, gjerne med yndlingsbørsten i ansiktet! Hun kommer alltid å møter i døra når man kommer hjem og vil veldig gjerne ha kos og leke. Hun elsker godbiter, bare hun hører knitring kommer hun løpene og skal ha godbit. Hun er nyskgjerrig og følger med på alt som skjer. Malene er ekstremt leken, hun sier aldri nei til det!

Malene liker å ligge på sofaen og hun elsker å ligge høyt i klatretårnet sitt, der har hun full oversikt. Malene liker når det kommer gjester, da er det nye spennede folk som skal luktes på og bli klappet av! Hun er en tøff, snill, leken og nydelig pus!

Malene er kastrert, ID-merket og vaksinert, og hun skal ha gode utemuligheter i nytt hjem!