fbpx

Galant

Galant er en kul og avslappet type på snart 6 år som fort finner seg til rette på nye steder så lenge han får mat og kos. Han lar seg klappe og kose av barn og vil være en trygg og fin familiekatt. Galant har fortid som omstreifer og sjarmerte seg da inn hos andre katter, så han har vist at han er av den sosiale typen som også går sammen med andre firbeinte.

Han er ikke typen som ligger på fanget ditt, men gjerne ved siden av deg på sofaen. Han er en perfekt kontor-katt, ligger trofast ved din side når du skriver på PC, tråkker ikke på tastaturet, og koser gjerne når du trenger en pause. Han elsker å bli klødd på magen, selv om det fort kan gå over i lekeslåssing når energinivået er høyt. Da tar vi frem fiskestang-leken som han liker godt.

Galant er veldig glad i mat, mjauer når han er sulten (som er ganske ofte), og spiser opp alt på en gang for å være på den sikre siden (lærdom fra sitt tidligere liv), så han bør på flere porsjoner fordelt utover dagen. Han strekker seg langt for en god-bit og er veldig lærenem hvis han får noe godt. Han liker å sjekke ut hva som skjer (helst på kjøkkenet) og sitter gjerne på stol ved kjøkkenbordet sammen med resten av familien.

De første ukene i fosterhjem var Galant fornøyd som innekatt, men han savner nå klart utemuligheter. Forhåpentligvis har kastreringen gjort at han vil bli en stedbunden utekatt. Han er en ganske stor og sterk pus som vi tror vil forsvare området sitt.

Galant har vist at transport i bil i 1-1.5 timer går fint. Han er renslig inne og enkel å håndtere (kan løftes og liker å bli gredd).

Myke sider (bortsett fra pelsen): foretrekker de røde filthjertene på juletreet.

Sterke sider: bredskuldret, stødig og maskulin katt som ikke lar seg vippe av pinnen.