fbpx

Figaro

RESERVERT
Figaro er født som låvekatt og hadde hatt lite kontakt med mennesker før han kom i fosterhjem for Dyrenes hus.
Det har ikke hindret han i å bli en av de mest sosiale kattene vi har vært borti. Figaro elsker kos og oppmerksomhet og ligger gjerne på fanget eller oppå magen din i sofaen. Han er rundt 1 år gammel og har et nydelig gråsstripet mønster og hvit mage. Han har et humør som en hund og kommer løpende for å hilse på når du kommer hjem, han følger også etter deg rundt i huset og foretrekker å være der du er. Han har møtt små barn, men er rolig sammen med eldre barn.
Han er en kattunge med mye fart og er veldig leken. Han leker godt alene, med sprettballer og andre ting som beveger seg rundt i rommet og elsker å løpe rundt. Han går også godt med andre katter, men da han er hannkatt kan han være noe territoriell og sjefete. Figaro lyder navnet sitt og kommer løpende når du roper og han finner det for godt.
Figaro er kastrert og vaksinert. Han trenger gode utemuligheter da han til tross for sin kjærlighet for å sløve på sofaen,savner å kunne gå ut. Da han har hatt en tøff start på livet er han litt sårbar for forandringer og det kan være at han trenger litt ekstra tid på å bli trygg i sin nye familie, men så fort han blir det, får man ikke en herligere familiekatt.