fbpx

Sherlock

RESERVERT!

Sherlock på ca 1,5 år kom til oss som en kosete og leken julegave og fant sin plass i sofaen umiddelbart.

Han er en nydelig ung katt som står til navnet sitt. Han etterforsker hver eneste krik og krok. Her i heimen var han til og med opp i pipa for å sjekke ut forholdene! Han liker godt å kose på fanget i sofaen og er svært leken, særlig om morgenene.

Han går godt overens med små barn, men kan som katter flest klore litt under lek. Ellers er han  glad i å jakte på ekorn og småfugl fra vinduskarmen og har lært seg å åpne dører. Han er kastrert, men har ikke mistet lysten og teppet som ligner pelsen hans har blitt en kjær sak;) Sherlock er mer enn gjerne med på kveldsbad med minstemann. Med andre ord finnes han ikke redd for vann. Han ble raskt en del av familien og vil bringe mye kos og lekestunder til de som får ham😻.

Sherlock er ID-merket, kastrert og vaksiner, og skal ha gode utemuligheter i sitt nye hjem.