fbpx

Michko

ADOPTERT

Michko er en skjønn kattunge på 6mnd. Han er kastrert, chippet og vaksinert.

Michko er en veldig sosial, nysgjerrig og leken katt. Han er glad i omsorg og kos. På dagtid og ettermiddag er han som regel i et rolig lune, elsker å bli kost med og være på fanget. Utover kvelden blir han ofte mer aktiv, får mye energi og ønsker å dra på «jegertokt». Han vil trives godt med å være utendørs for å kunne jakte og utforske omgivelsene.

I sitt korte liv har han opplevd å skifte hjem flere ganger. Da han kom til oss var han ganske engstelig, men han har hatt stor framgang og er blitt pratsom, trygg og veldig kjælen. Fortsatt kan han være litt skvetten på plutselige lyder eller bevegelser. Han bør ha trygge rammer og litt ekstra tålmodighet i sitt nye hjem for å ikke få tilbakefall og bli mer engstelig igjen.

For at overgang til nytt hjem skal bli så skånsom som mulig, er det ønskelig at ny eier besøker Michko et par ganger i fosterhjemmet før han flyttes. Da vil Michko ha blitt litt kjent med nye eier før han skal bli kjent med sitt nye hjem. Han trenger gode utemuligheter.