fbpx

Luna

RESERVERT

Luna er ei blandingskatt på 2år, halvt sphynx og halvt huskatt. Hun ligner veldig på sphynx, men med et tynt lag av hvit dunpels på kroppen. Hun er kastrert, chippet og vaksinert.

Luna er en dronning. Hun er ingen vanlig katt, og er en utrolig vakker skapning som kom til meg utmagret med diverse skader. Fra første stund har hun utvist tillit og nærvær. Luna er en sosial katt som elsker kos og lek. Hun trenger mennesker rundt seg som er trygge, har til tid mye kos, leking og som kan være der for henne. Luna er ekstremt tålmodig, og tar seg til rette der hun føler seg trygg.

Luna har aldri utvist noen form for aggressiv oppførsel, og respekterer grenser. Hun er utrolig aktiv og kreativ. Elsker å klatre, leke med ball eller pinne og finner på egne leker med ting hun finner i huset. Hun ønsker seg ett hjem som er fullt av kjærlighet, tilstedeværelse og trygghet. Helst voksne mennesker, har vært noe rundt barn- men hun elsker spesielt rolige lekne mennesker.

Kom gjerne for å hilse på henne og opplev hvor kontaktsøkende og god jente hun er.