fbpx

Laura leter etter mannen i sitt liv!

RESERVERT

Laura er en 6 år gammel dame som kom til oss fra en meget rolig tilværelse sammen med 5 andre katter etter at eieren måtte flytte i omsorgsbolig. Hun var nok da allerede mer kattevant enn menneskevant, og kan nok framstå som noe skvetten før man blir ordentlig kjent med henne.

Når hun så tør å vise seg fram, er hun en nydelig pus med mye sjarm. Hun har noen særtrekk som er unike for henne. Hun går på tærne når hun får kos. Får hun ikke kos så setter hun seg på bakbena og «ber» om kos.

Hun prater masse og liker godt å få svar. Favorittstedet hennes er badet ved leggerutiner, klær som ligger på gulvet og gjerne sengen hvis hun får lov. Hun liker seg best når det er stille og rolig i huset. Hun har en tendens til å være litt mer reservert for damer enn for menn. Derfor hadde en mann eller et rolig par som trenger litt selskap vært en perfekt match for fine Laura.

Laura er kastrert, ID-merket og vaksinert av oss, og trenger gode utemuligheter i nytt hjem.