fbpx

Katzika

Katzika er katt med mye å tilby! Hun er ca. 2-3 år gammel.

Hun er veldig glad i å leke, og hun løper gjerne ved siden av deg for å vise at hun er i lekehumør. Når hun er ferdig med å leke er hun veldig glad i kos, og hun liker godt å bli kost på magen, da ruller hun rundt på ryggen og nyter det.

Hun er ikke en katt som liker å ligge på fanget når hun koser, men hun legger seg gjerne opp i sofaen ved siden av deg. Det beste hun vet er hvis du legger deg ned på gulvet og koser med henne (hun er litt bortskjemt)

Hvis hun er lei, eller det er noe hun ikke liker går hun stille og rolig vekk, og legger seg for seg selv. Hun er ikke katt som mjauer mye og er veldig behagelig å ha med å gjøre. Hun har ingenting imot å bli bært, men hun gidder det ikke så lenge.

Tror hun vil passe godt i en barnefamilie da hun er så utrolig tålmodig og aldri viser noen aggresjon.

Katzika er sterilisert, vaksinert og ID-merket av oss, og skal ha gode utemuligheter i nytt hjem!