fbpx

Freddy og Tigergutt

RESERVERT
Freddy og Tigergutt
Freddy og Tigergutt er to kosete hannkatter på 5 og 6 år som trives veldig godt sammen. De elsker å leke, både med hverandre og med katteleker. De er stort sett selvstendige, og meget snille katter som hverken klorer eller biter. Mens de har vært i fosterhjemmet har de aldri skadet eller ødelagt noe. De spiser for det meste kun tørrfôr, og krever derfor ikke mye i forhold til variasjon av kosthold.
Freddy fremstår som en god farsfigur og blir sett opp til av Tigergutt. Han er veldig nysgjerrig og liker å utforske alle skap og skuffer. Han er gjerne med når ting skjer, og kommer alltid løpende mot deg når du kommer hjem fra jobb. På morgenen når du står på badet holder han deg med selskap, og når du lager mat så må du gjerne trekke fram en stol som han kan sitte på og følge med.
Tigergutt kan til tider være sjenert, men han venner seg fort til nye mennesker og omgivelser. Han har et lite steg å ta igjen for å være enda mer sikker på seg selv og andre, men med litt  tålmodighet er det store muligheter for denne katten til å blomstre. De er veldig trygge sammen, og de vil nok begge ha godt av å få et hjem sammen. De har vært adskilt i en periode, da ble Freddy ensom og selskapssyk, mens Tigergutt ble nervøs. Sammen er de harmoniske, rolige og komplementerer hverandre på en veldig god måte.
Gir du disse kattene et godt hjem vil du se at du får mye glede og kjærlighet tilbake.
De er kastrert, ID-merket og vaksinert av oss, og trenger gode utemuligheter i nytt hjem.