fbpx

Balto

RESERVERT!

Balto er født på Nesodden i august 2016. Det betyr at han fremdeles er for en kattunge å regne. Han har en fantastisk fin, tykk og glansfull pels og er en ordentlig pen katt.

Han ble fanget i begynnelsen av november, og kom i fosterhjem til oss da gårdsbrukerne flyttet fra alle dyrene sine. Da han kom, var han ganske redd og veldig observerende. En stille pus, med masse pusungefakter! Elsker å leke, har morsomme raptuser og kan koses med. Liker å bli løftet opp og maler på fanget.

På kort tid i fosterhjemmet har han blitt en alle tiders katt! Når han har kommet seg så mye på så kort tid, så vil han nok fortsette å knytte seg til sine nye eiere. Han behøver bare litt tålmodighet og ro. Vi ser for oss at han kan passe inn i en rolig familie, kanskje med litt eldre barn. Veldig gjerne med hund og/eller katt!

Han er kastrert, ID-merket og vaksinert av oss, og skal ha gode utemuligheter i nytt hjem.