fbpx

Amigo

RESERVERT

Amigo er en svart langhåret malemaskin på 6mnd som søker nytt hjem. Han er veldig kosete og klar for et for-alltid-hjem! Amigo er litt sær og litt klønete, men med sjarm og et flott lynne. Han er kraftig bygd med store poter, så blir nok en stor hannkatt med tiden!

Da vi fikk Amigo var han en redd kattunge, men da han ble fraskilt fra sin enda reddere bror, har han oppdaget at mennesker ikke er farlige og søker mer og mer kontakt og kos. Han kan av og til fortsatt skvette litt, men med en hånd utstrakt mot han, så starter motoren å male.

Amigo leker aktivt og er nysgjerrig. Han går fint med andre katter. Ellers er han lett å håndtere med dusjing, kloklipp og veterinær. Amigo er kastrert, chippet og vaksinert, og trenger gode utemuligheter i sitt nye hjem. Ta gjerne kontakt om du ønsker å hilse på han.