fbpx

Sisten

 

Sisten er en herlig liten fyr på ca. 9 måneder. Han leveres med stor motor, som dras i gang både titt og ofte når han maler . Glad i kos på fanget, liker å bli løftet og kan bades og klippes klør på uten problem hvis det er behov for det.

 

Som den ungkatten han er, er han veldig leken så han har noen raptusser i løpet av dagen som han får ut mye energi. Men han leker da bare med sine leker og klorestativ, ingen kloring på møbler eller klatring i gardiner.

Han veide bare 580 gram da han kom inn fra en kattekoloni på Franzefoss, og var som en liten fuglunge. Fanget inn akkurat i grevens tid! men har nå blitt en stor fin gutt på 3 kg i løpet av de 6 månedene han har vært i fosterhjemmet. Sisten kan beskrives som en sosial katt som elsker alle mennesker og dyr. Han er vant med hund, fugler og en stor dyre og menneskefamilie.

Han er renslig går på kassen, ikke noe markering eller uhell utenfor kassen. Han er kastrert, vaksinert og ID-merket av oss og ønsker seg gode utemuligheter i nytt hjem!