fbpx

Katja

RESERVERT!

Katja er en skikkelig kosepus, og det skal ikke store kosinga til før hun maler. Hun vil bli klappet overalt, men er spesielt glad i å bli kost på magen og også under «armene» – da strekker hun seg så lang hun er. Når det er leggetid blir hun alltid med! Hun vil helst ligge oppå deg, og det hender ofte at hun ligger ved siden av deg når du våkner.

Selv om hun er glad i kos, så er hun på ingen måte en slappfisk! Hun er veldig leken! Snører og sprettballer er en stor hit, og da hopper og spretter hun rundt. I løpet av døgnets timer får hun også noen raptuser, da løper og hopper hun fra senga til sofaen, under sofaen til oppå sofaen osv. En fryd for øyet – og det er vanskelig å ikke dra på smilebåndet.

Som katter flest er hun også nysgjerrig, det hender hun snoker litt rundt i skyvedørsgarderoben, og hvis du står litt lenge på badet så kommer hun og lurer på hva du holder på med. Ellers er Katja veldig snill, og har aldri vært fiendtlig, hun er renslig ved matskålene og i kassa.

Da Katja kom til oss var hun veldig redd mennesker, hun måtte lære seg å stole på oss, og det har krevet mye jobb, samt tatt lang tid for henne å komme så langt som hun har gjort. Vi ønsker derfor at Katja får et rolig hjem som vil være tålmodig med henne. På nåværende tidspunkt er hun veldig trygg på sitt fosterhjem, men har en liten vei å gå når det gjelder å skjønne at besøkende også er snille mennesker.
Katja trenger forutsigbarhet, så et barnefritt hjem er det beste for henne.