fbpx

Anastasia

RESERVERT

Denne flotte lille katten heter Anastasia, er rundt halvannet år gammel, og er svært selskapssyk og kosete. Hun sover svært gjerne i senga di, vil aller helst klappes på magen og liker å bli holdt med labbene sine på skulderen din for en god omgang kos. Noen minutter ekstra om morgenen og når du kommer hjem fra jobb må påregnes til denne viktige oppgaven, som Anastasia tar meget alvorlig.

Hun er litt fin på det og er ikke så begeistret for tørrfor, men elsker våtfor (og menneskemat) av de aller fleste slag. Hun tigger ikke, men som katter flest kan hun finne på å snoke til seg noe i et ubevoktet øyeblikk.

Anastasia ble funnet ute i et hytteområde ved Tyrifjorden, og kom til oss i fosterhjem hvor hun var tam og trygg fra første stund. Hun er vaksinert og chippet av oss og har nå også kommet seg etter komplikasjoner ved steriliseringsoperasjonen, så nå er hun klappet og klar til å bli tidenes fineste julegave til deg selv og familien. Snillere og mer kosete katt skal det letes lenge etter! Hun skal ha gode utemuligheter i nytt hjem!