fbpx

Tila og Toby

Tila og Toby kom til oss etter å ha blitt født ute i juli, etter få uker inne kan man lenger ikke merke at de ikke har vært i et hjem hele livet. De elsker kos og å leke.
Toby er en nydelig svart og hvit flekkete katt som ikke greier å motstå kos. Han elsker å kose tilbake gjerne ved å stryke ansiktet sitt mot ditt. Når han håper på å få kos, maler han selv før man er i nærheten. Han kommer til å vokse opp å bli en skikkelig sofakatt.
Tila er mer svart enn sin bror og større i størelsen. Hun er et sikkelig matvrak som kommer løpende når hun hører at våtforposen blir åpnet. Hun elsker også kos og legger seg rett på ryggen og ruller rundt i glede når hun blir kost med. Når Tila leker er hun umulig å stoppe, hun elsker å løpe rundt, klatre i kloretreet sitt og løpe etter sprettballen sin. Begge kattene har vist seg å være gode mot barn ( i hvertfall de store) og ingen av dem viser tegn til aggresjon, selv om de føler seg truet. Disse kattungene er vedig glade i hverandre og sover helst oppå hverandre. De elsker å leke sammen og beskytter hverandre når de er redde. Vi håper derfor at de kan adopteres bort sammen.

Kattene viser stor interesse i utelivet, så når de er gamle nok, ønsker de seg store uteområder de kan jakt og kose seg i. De er grunnvaksinert og ID-merket av oss, og adopteres bort med kontrakt om at ny eier kastrerer ved 6 måneders alder.