fbpx

Sabrina Saberhagen

Sabrina er en vakker, helsvart ung dame som til tross for at hun har tre kattunger har et ungt sinn og kropp. Hun er ID-merket og nylig sterilisert og klar for å finne seg et godt hjem!

Sabrina var en redd frøken som fort fant seg et hjørne den første dagen hun var hos meg. Men det skulle ikke gå mange dager før hun begynte å oppsøke kontakt, nå er hun den mest kosete kattepusen jeg har vært borti. Ikke bare har tillitten hennes økt i forhold til meg, men har hatt mye besøk underveis hvor Sabrina nå også koser med fremmede!

Det tar kun få sekunder før hun begynner og male og legger seg ned for å bli klødd på magen. Dette kan man gjøre veldig lenge ettersom Sabrina ikke besvarer overstimuli ved å bite, men heller dytter hånden din vekk forsiktig om det blir for mye. Altså ingen kløning eller biting i fra denne frøkenen.

Hun er en ordentlig kosekatt så lenge hun slipper å sitte i fanget, da vil hun heller ligge ved siden av deg så da går hun av fanget selv. Det går greit å bli løftet på og få henne undersøkt hos veterinær.

Sabrina ønsker seg et hjem hvor det ikke er for mye bråk, hvor hun kan ligge i en vinduskarm men viktigst av alt, ha folk som tar godt vare på henne og gir henne kosen og oppmerksomheten som hun fortjener 🙂 Hun skal ha gode utemuligheter i sitt nye hjem!