fbpx

Lucy

RESERVERT!

Lucy er en snill pusejente på ca 2,5 år. Hun ble tatt hånd om av Dyrenes Hus i mai 2016.

Med tiden har hun blitt en trygg og koselig katt å ha i hus, og det er tydelig at hun er en sosial katt som liker selskap og ei skikkelig kosejente!

Hun liker ikke å bli løftet og er ingen typisk fangkatt, men hun kommer ofte opp i sofaen for å hilse på, og for å få kos! Hun liker å stabbe på magen, og å stangekose. Så lenge det går på hennes premisser så er hun veldig kosete og glad i oppmerksomhet, og er en heldig så legger hun seg til litt i armkroken.

Om morgenene kommer hun oppi sengen, koser og vil nusse litt. Her må en tåle å få en liten kattevask og to

Lucy er også en pratsom katt, hun hilser ofte, og gir beskjed når hun vil ha oppmerksomhet, mat eller lek.

Hun er veldig glad i å leke! Det vil hun gjerne flere ganger til dagen, og da fyker hun rundt på gulvet. (Tydelige jaktinstinkter etter fjær i tråd, og alt vi kan leke med henne med. Alt som rører seg! Lekemusene var interessante i begynnelsen men bryr seg ikke om de lenger) Hun setter veldig pris på noen som vil sitte på gulvet og leke med henne!

Hun er en nysgjerrig katt som gjerne følger etter for å se på hva du gjør, hun vil ha med seg det som skjer. Hun er også veldig glad i alt som flyr, hun fanger gjerne fluer/innsekter osv og følger med på fugler som fyker forbi i vinduet.

Ettersom hun har vokst opp sammen med andre katter hadde det nok passet å bo sammen med en annen snill katt.

Lucy er veldig renslig å flink å bruke kassen sin.

Lucy fortjener å få prøvd seg ut i trygge omgivelser, for det har hun aldri fått før! Hun er kastrert, vaksinert og ID-merket av oss.