fbpx

Jessy

OMPLASSERT!

Jessy er en


rolig og stille kattefrøken på ca. 8 måneder, som liker å gjøre ting i sitt tempo. Hun var veldig redd da hun kom til oss. Hun er født ute. Den tiden hun har vært her har hun blitt en trygg og kosete katt den tiden hun har vært her.

Det er ingen problem å børste og stelle pelsen hennes, kan også bades hvis det er behov for det uten noen problem. Hun er glad i mat og har fremdeles noen skikkelige kattungeraputser der hun løper rundt som en propell.

Hun har aldri gjort fra seg utenfor kattekassen, klorer ikke på møbler, men har klorestativ som hun bruker.

Hun går fint sammen med andre katter og hunder i alle størrelser. Å ligge i fanget og kose liner hun godt, men hun liker best da rolige voksne mennesker. Hun er ikke vant med små barn, men store barn fra 14 år og oppover er hun vant med.

Hun er en helt utrolig vakker liten kattefrøken, som kryper rett inn i hjertet når man blir kjent med henne. Hos oss har hun blitt kastrert, ID-merket og vaksinert. I sitt nye hjem ser hun fram til gode utemuligheter!