fbpx

Elise

 

ADOPTERT

Elise kom til oss i august med sine to små kattunger. Hun er en kjempefin grå og hvit liten pus som i følge veterinæren er ca 2 år gammel, og i fin form.

Hun brukte kort tid på å bli trygg på oss og omgivelsene, og hun har ganske sikkert vært noens kosepus tidligere. Vi fikk kose med både henne og kattungene etter få minutter, etter at hun hadde avklart at det ikke var andre skumle katter i leiligheten.

Favorittaktiviteten er å leke med hårstrikker, og hun har fra første stund vært målrettet i jakten på dem på nattbord og kommoder. Hun er også glad i å kikke ut av vinduet, og det virker som om hun gleder seg til å komme seg ut igjen snart. Hun er leken, utforskende, sosial og kosete, men ikke noe fang-pus. nLigger heller ved siden av deg.

Elise virker utrygg på andre katter, og bør nok bo i et hjem med bare mennesker. Når det gjelder mennesker er hun imidlertid åpen for de fleste!

Hun er vaksinert, ID-merket og kastrert av oss, og skal ha gode utemuligheter i nytt hjem!img_3689 img_3712 img_3716 img_3718 img_3719