fbpx

Ronja

2 år gamle Ronja kom til oss på forsommeren. Da var hun drektig og fødte to kattunger som hun og fosterhjemmet har oppdratt i fellesskap. Nå har de flyttet, og Ronja er sterilisert, vaksinert og ID-merket, og klar for et godt hjem!

Som ungkatter flest, er hun en nysgjerrig og leken jente. Hun elsker å leke med lekene sine, både dag og natt. Vi våkner stort sett alltid opp til at gulveteppene ligger krøllet i et hjørne, for Ronja har hatt hjemme-alene-fest mens vi sov! En aktiv jente som henne trenger gode utemuligheter og plass til å boltre seg ute i trygge, grønne omgivelser. Hun sitter ofte og titter ut av vinduet på det som foregår der ute.

Denne fine jenta trives veldig godt i nærheten av menneskene sine og er riktig så sosial! Hun er glad i kos – maler masse og stanger i vei! Tar seg også gjerne en tur opp i senga og tråkker på brystet for å få kos. Dette er noe hun har begynt med i det siste, og ettersom hun har kommet mer til seg selv etter at ungene dro. Hun er også av og til oppe i sofaen, selv om hun ennå stort sett synest det er triveligst på guvlet.  Selvstendigheten tar av og til litt overhånd, og hun er ikke særlig fornøyd med å bli løftet eller ligge på fanget. Da legger hun seg heller ned ved siden av menneskene sine.

I fosterhjemmet har hun stortrivdes sammen med to voksne mennesker. Vi vet mindre om hvordan hun går sammen med hunder, andre katter eller barn, men har ingen grunn til å tro at det ikke skulle gå fint!