fbpx

William

RESERVERT!

Haleløse William på ca. 4 år hadde gått eierløs ute i et nabolag i lang tid da folk i området forbarmet seg over han og bragte han inn til oss. Haleløsheten ser ut til å være medfødt, og av ansiktstrekk kan han ligne på en Manx – uten at vi kan bekrefte stamtavle eller noe mer rundt det.

Han er en ordentlig kosepus som elsker å ligge ved siden av fostermor i både sofa og seng. Han er også en ganske så leken herremann, laser og fjærpinner er favorittene!

Da han først kom hit tilbrakte han mye av tiden under sengen. Å venne seg til en innetilværelse igjen, var en liten overgang, og han fant seg et sted der det var tryggest for ham. Nå er han sjelden under senga, men tyr av og til dit når verden er litt for bråkete til at han vil ta del av den.

Han elsker oppmerksomhet, og møter deg i døra når du kommer hjem fra jobb, og stryker seg langs beina dine og mjauer svakt for å anerkjenne at du er hjemme. Han har en tendens til å mjaue høyt og vandre litt rastløst rundt i leiligheten som oftest om kvelden, noe som kan tyde på at det er på tide for William å komme til et godt hjem med gode utemuligheter til han!

William er bare snill, og forsiktig med tenner og klør, selv under lek. Han er en forsiktig gutt som ikke er så glad i høye lyder og altfor brå bevegelser. Et rolig hjem som kan gi masse kos og oppmerksomhet hadde vært perfekt for ham! Han er kastrert, vaksinert og ID-merket av oss, og er klar for drømmehjemmet med gode utemuligheter.