fbpx

Svarteper

Snille Svarteper er en koselig pus på rundt ni år som ble reddet inn etter å ha gått ute i flere år. Det var ingen ende på lykken han ga uttrykk for da han fikk komme inn og være noens katt igjen.

Han er helt stueren og svært kosete, så han er åpenbart oppvokst hos mennesker. Etter bare noen timer i fosterhjem, kom han fram og ville bli klappet og klødd. Så selv om han gjemmer seg godt når han skal sove, later det ikke til at han har lidd eller blitt traumatisert på noen måte av sin utetilværelse.

Han elsker mat av alle slag, og syns det er ekstra stas om han får en liten oste- eller skinkebit av deg når du lager menneskemat, men han tigger ikke ved bordet.

Denne glade lille katten maler mens han går rundt i hjemmet og stanger på alt han kommer over – ikke minst mot deg og kameraet når du egentlig ønsker å ta bilder av ham! Han kan også finne på å «vokte» deg, ved å legge seg foran sofaen eller utenfor soveromsdøra der du er. Et godt menneske må man passe godt på, syns Svarteper. Med ham i hus får du en rørende lykkelig og kjærlig ny bestekompis.

Svarteper er kastrert, ID-merket og vaksinert av oss. han ønsker seg gode, trygge utemuligheter i sitt nye hjem.