fbpx

Scoobie

Snille, kosete Scoobie er født i april og har hatt et litt røft første halvår av livet. Nå er hun heldigvis i fosterhjem hos oss, og klar for nye eventyr og ny familie! Opplevelsene fra tidlig i livet ser ikke egentlig ut til å prege henne noe særlig i det hele tatt!

Hun er en katt som er nysgjerrig på alt og har mye personlighet. Hun er glad i kos, spesielt hvis du er opptatt med noe annet. Scoobie er leken, smart, snill og kosete – man blir veldig fort glad i henne.

Foster»søster» Louise og hun trives godt sammen, og de to hadde nok ikke hatt noe imot å finne et godt hjem sammen,

Mens hun har vært hos oss, har hun blitt ID-merket, vaksinert og sterilisert! Hun er en ung, leken og spretten katt som trenger gode utemuligheter og utløp for sin utforskertrang i sitt nye hjem!