fbpx

Sammy

Hei, jeg heter Sammy og bor nå i fosterhjem for Dyrenes hus.

Jeg fikk en liten tøff start på livet, og ble funnet i et rør, der jeg hadde skreket for full hals i 4 dager, før en kjekk brannmann kom og reddet meg.

De kaller meg noe Tabby greier, men det er ikke mat, men noe fargegreier på pelsen. Nå har jeg lært å leke og kose og lage ugang, så nå er jeg klar for å bli adoptert bort sier fostermor, og det til noen snille mennesker som er rolige og greie med meg, så jeg kan føle meg 100 % trygg.

Jeg har skjønt at å ligge i senga og kose med fostermor er det beste i hele verden, og bli klødd under haka er kjempegodt, men bare på mine premisser. Og jeg kommer til å bli en god musefanger, da jeg nå har 3 venner å jakte på som er litt mindre enn meg, så jeg banker de lett. Og jeg har lært å snike meg foran dem i matfatet.

Jeg er ca. 16 uker gammel og ID-merket + vaksinert av Dyrenes Hus. Jeg ønsker meg gode utemuligheter i nytt hjem!