fbpx

Opra

Opra er en kosete sjarmør på omtrent 5 år, som raskt finner seg til rette i et hvilket som helst hjem. Han inspiserer og inntar lokalitetene umiddelbart med majestetisk og selvsikker mine, men har samtidig 100 % respekt for ande dyrs territorium. Han sitter gjerne på fanget på daglig basis, når han selv finner det for godt.

Han legger seg gjerne til rette i sengeenden til mennesket sitt om natta, evt ved siden av på sofaen om dagen. Han koser iblant i senga, og viser omsorg og oppmerksomhet. Det må også nevnes at blikket han er særskilt sterkt og fint!

Lekeslossing er populært, som han for tiden praktiserer med sin roommate, en hunkatt, og han lekekoser gjerne med mennesker på tamkattvis, men er nøye med at mennesker som sier «nei» behandles med særskilt varsomhet.

Når han får mat, klemmer han ivrig menneskehånden og stanger («klemmer») vennlig hodet i mennesket sitt når han for eksempel vil at han skal ha oppmerksomhet i stedet for pc’en. Han kan godt leke litt med katteleker, men krever ikke mye. Han er alltid stille om natta og maler og mjauer relativt lavt. Det lille han prater blir mest brukt når han skal vise at han vil ha mat.

Opra lengter etter utelivet, og liker ekstra godt å rulle seg i solen når den kommer inn gjennom vinduet. Hos oss har han blirr ID-merket, vaksinert og kastrert.