fbpx

Fiona

RESERVERT

Flotte Fiona på ca. 2,5 år, har akkurat overlevert sine 3 søte kattunger til nye hjem. Hun ble funnet høydrektig ute på Høvik i Bærum, og tatt inn i varmen av Dyrenes Hus. Heldigvis fødte hun derfor kattungene inne og de ble tamme, menneskekjære unger.

Selv har hun nok ikke gått på gata hele livet, for hun en en veloppdragen dame som vet hva hun vil og kan kunsten å tvinne menneskene sine rundt lillefingeren. I fosterhjemmet har hun vist seg åpen både for kos og lek. Det ser ut til at hun går helt greit sammen med andre katter, men hun vil også trives som alenekatt.

Hun er en voksen katt som har rast fra seg, og passer perfekt i et stille og rolig hjem – gjerne en familie – med gode utemuligheter. Siden hun er vant til å være ute så ser vi at hun lengter etter å gå ut, så vi håper at hun raskt kan få muligheten til å slå seg til ro i et nytt, godt hjem.

Hun er kastrert, ID-merket og vaksinert av oss.