fbpx

Athena

Vakre Athena på ca. 3 år kom til Dyrenes hus sammen en rekke andre katter, fanget inn fra en kattekoloni oppstått grunnet mennesklig svikt i februar 2015. Hun fødte 4 kattunger i fosterhjem og har flyttet hele 4 ganger av ulike årsaker.

Hun er selv født ute og hadde ingen menneskelig kontakt før hun kom til oss. Da tar det alltid langt tid for en katt å bli vant til å være sammen med og omgås menneskene sine. Nå har hun vært i fosterhjem hos en atferdskonsulent i 3 mnd sammen 5 tamme katter og har endelig knekt koden! Athena har begynt å stole på mennesker!

Fra å ikke kunne bli tatt på da hun kom til fosterhjemmet, liker hun nå å få godbiter fra hånden. Vi klapper henne forsiktig når hun ligger i favorittkurven sin og ser at hun slapper av og koser seg mer og mer for hver dag som går!

Hun elsker andre katter og går overens med alle hun har bodd sammen med. Bør bo med en eller flere trygge katter, da hun lærer mye av deres atferd. Hun er superaktiv og leken og er fremme hele tiden. Enten ligger hun i sofaen, i senga eller i kurven sin. Hun lyder navnet sitt og kommer løpende når det er mat!

Fosterhjemmet skulle nok gjerne beholdt henne selv, men har allerede 5 andre katter å ta vare på. Nå er det virkelig Athenas tur til å finne et trygt og godt hjem der hun kan bo for bestandig. Inntil det er vi bare glade for å ha henne her, da hun er en meget underholdene kattefrøken.

Hun er vaksinert, ID-merket og kastrert av oss. I sitt nye hjem vil hun trenge gode utemuligheter etterhvert, en eller fler tamme katter, voksne eller store barn som ser potensialet hennes og har tid til å fortsette og jobbe med henne .