fbpx

Whitney

Whitney er en snøhvit skjønnhet på 2-3 år som forvillet seg til (eller ble dumpet..) på Franzefoss pukkverk. Da det ble åpenbart at hun hadde født et kull med kattunger, tok de ansatte affære, og våre frivillige fikk fanget inn både henne og ungene.

Vi var bekymret for at hun skulle være preget av livet ute, men det viste hun fra første dag i fosterhjemmet at hun ikke er. Hun har et fantastisk gemytt, og har nok helt sikkert hatt et hjem tidligere.

I fosterhjemmet bor hun sammen med både hunder og andre katter. Hundene vil hun nok helst sjefe litt over, og kattene går hun meget godt over ens med. Hun elsker kos og omsorg, og viser virkelig hvordan hun nyter det at hun endelig er hos mennesker som tar vare på henne.

Hun er kastrert, ID-merket og vaksinert av oss, og skal ha gode utemuligheter i nytt hjem.