fbpx

Susie

unspecifiedSusie er en vakker sort og hvit hunnkatt på ca 6 år. Hun er kastrert, ID-merket og vaksinert.

Sommeren 2013 flyttet Susie inn i hennes nåværende fosterhjem. Hun var en engstelig katt den gangen – huff, menneskene i huset var noen skumle vesner! Siden den gang har Susie gått en lang vei for å bli den trygge og glade katten som hun er i dag. En av grunnene til dette var at hun i fosterhjemmet fant sin nye bestevenn – Rondo, en tam og snill hannkatt på 10 år. Susie og Rondo har stor glede av hverandre og han har lært Susie at mennesker er ikke så skumle likevel.
Rondo er også for adopsjon om man kunne tenke seg dem begge 🙂

Susie kan nå klappes, koses med, løftes og bæres – hun er også glad i å leke. Hun har blitt en trygg og sosial katt, som prater med deg – spesielt om det er tomt for mat. Susie er også glad i å være ute, men hun går aldri langt og holder seg i området.

[R-slider id=»5″]

Susie & Rondo ❤️‍

Det har vært fantastisk for både oss og fosterhjemmet å følge Susie sin reise fra en redd katt til den trygge pusen hun nå har blitt. Susie vil nok bruke tid i et nytt hjem på å bli trygg på menneskene i det og søker derfor et rolig for-alltid-hjem med god tålmodighet og uten for små barn.

o7RondoSusieds