fbpx

Raptus

Snille Raptus er en koselig pus på rundt ni år som ble reddet inn da eier plutselig måtte flytte og det var umulig å ha med seg Raptus og «broren», Kaksi.

Han er helt stueren og svært kosete, og det er åpenbart at dette er en katt som trives med og har bodd hos mennesker. Etter bare noen timer i fosterhjem, kom han fram og ville bli klappet og klødd. an har hvit og og brunsort spraglete pels med flotte tegninger!

Han elsker mat av alle slag, og syns det er ekstra stas om han får en liten oste- eller skinkebit av deg når du lager menneskemat, men han tigger ikke ved bordet.

Denne glade lille katten maler mens han går rundt i hjemmet og stanger på alt han kommer over – ikke minst mot deg og kameraet når du egentlig ønsker å ta bilder av ham! Han kan også finne på å «vokte» deg, ved å legge seg foran sofaen eller utenfor soveromsdøra der du er. Et godt menneske må man passe godt på, syns Raptus. Med ham i hus får du en lykkelig og kjærlig ny bestekompis.

Raptus er kastrert, ID-merket og vaksinert. Han ønsker seg gode, trygge utemuligheter i sitt nye hjem. Raptus sitter ofte i vinduskarmen og titter ut, så han trives sannsynligvis godt ute. Han ser også ut til å trives med barn.

 Generell info