fbpx

Nala

Nydelige Nala er en elegant og vakker liten frøken, som er på utkikk etter et godt hjem. Veterinæren antar at hun er ca. 3 år gammel. Hun ble fanget inn drektig fra en kattekoloni 1 år siden, og har vært i fosterhjem siden da.

Hun har noe litt kattungeaktig over seg, og synes det er stas med leker, spesielt små tøy mus. Kos er hun også glad i, men synes det er litt skummelt, så trenger nok tid til å venne seg til kos hos en ny familie. Nysgjerrigheten hennes har vært en vei til å få kontakt med henne. Hun vil lukte på alt!

Huslig og grei som hun er, klorer hun ikke på møbler så lenge hun har et klorestativ.
I matveien er hun også veldig enkel, tørrfór er favoritten, men hun tar gjerne litt våtfor en gang i blant.

 

Hun en rolig og snill jente, som elsker selskap av andre katter. Helt siden hun kom til oss, har hun vært var på små barn. Hun er fortsatt usikker på mennesker, så et hjem som har katt fra før og noen som vil bruke tid med henne passer best.  Fosterhjemmet har to store hunder, og det er ikke noe problem. Disse går hun godt over ens med. Hun er streilisert, ID-merket og vaksinert av oss. Om du er interessert i å hilse på Nala, ta kontakt på mail; post@dyreneshus.no