fbpx

Lola

Lille Lola er en kosete og snill hunnkatt på 2,5 år. Hun kom til oss drektig fra et hjem. eier ville ikke ha noe av verken kattunger eller kattene mer, så Lola trengt ly for seg og de små. Hun var en god og påpasselig mor for sine to små i sommer, men nå er ungene ute av redet og Lola klar for adopsjon.

Mot mennesker er hun tillitsfull, kjærlig og nærmest for lydig å regne til katt å være. Over gjennomsnittet intelligent, forstår hun ofte hva du vil, og forsøker hardt å kommunisere til deg hva det er hun selv vil. Litt kresen er hun også, men hun spiser tørrfôr, selv om hun nok kan prøve å lure deg til å gi henne Sheeba.

Sannsynligvis vil du få mest tilbake fra Lola dersom hun får være eneste katt i hjemmet. Hun er sterilisert, vaksinert og ID-merket av oss, og vil trenge gde utemuligheter i sitt nye hjem!